Výborná ovesná kaše s mlékem

recept: Candice Levy

Tip:

Dokonalé spojitosti chutí docílíte navrstvením kašičky s jednou z našich snídaňových kapsiček - mango, jahoda, borůvka, jablečná nebo hrušková. Snídaňové kapsičky totiž také obsahují lněné semínko a jsou tak vydatné!
Lze také použít čerstvé ovoce k dohotovení nebo jen na ozdobu. Mňam!

Nezapomeňte Vaše kulinářské výtvory označit #ggrecept

Těšíme se!

 

Ovesná kaše pro děti

od ukončeného 7. měsíce

Čas přípravy: 5 min.

 

Ingredience:

(na jednu porci)

90 ml mléka nebo BIO mléka 2

4 polévkové lžíce Dětské ovesné, pšeničné a rýžové instantní kaše v prášku nebo ovesných vloček

1 lžička lněného oleje

Příprava:

  1. Připravte si pokračovací mléko.
  2. Postupně ho ohřívejte spolu s vločkami po dobu 5 minut.
  3. Jakmile směs částečně vychladne, přidejte lněný olej.
  4. Kaši nalijte do oblíbeného talíře malého mlsouna.
  5. A je hotovo! Teď už zbývá si jen skvěle pochutnat!

 

 

Související produkty

Poslední články

Zásady ochrany soukromí
Tomáš Humhal
Top align-leftangle-rightangle-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram